Dienstverlening van Top classic Services

 

Volledige zorg en onderhoud van uw tuin

Onderhoud, afschrijving en vernieuwing van ‘grijs’ – zoals bestrating, verlichting en routing – kunnen we naast het groen meenemen in een meerjarenbegroting. Als u hiervoor kiest, zijn zowel uw groen als grijs altijd veilig en verzorgd. Kwaliteitscontroles, overzichtelijke facturering en regelmatige rapportages zijn bij  Top Classic Services-contract inbegrepen We kunnen uw netheid eisen op twee manieren vertalen. Kiest u voor de  bepaalde onderhoud en netheid. In dit geval stemmen we het onderhoud af op het door u gewenste aantal ingrijp momenten per jaar. 

Bij de Groen bepalen zogenoemde normbeelden en netheid. Denk hierbij aan schaalbeelden van gazon, verharding, bodembedekkers en hagen. 

Los van seizoenen en weersinvloeden, komen we zo vaak langs als nodig is om uw terrein op de  afgesproken visuele kwaliteitsnorm te houden.

* Multi Clean is het schoonmaken van de gehele bedrijven terrein of particuliere terrein wat houd dit in voor u 

  Gehele tuin onderhoud waarbij nieuwe en oude planten en bomen worden onderhouden en eventueel vervangen voor nieuwe beplanting.

  Terras schoongemaakt en nieuwe bestrating aangelegd ,multi clean is uitgebreid om uw als klant tevreden bent met de resultaat.

  Hierboven zijn er een aantal voorbeelden op foto gezet, ervoor en erna deze tuin wordt om de drie weken onderhouden bij een kantoor pand. 

 

Top Classic Services heeft meerdere dienstverlening te bieden voor zowel particuliere en bedrijven.

Het schoonmaken van kantoren en horeca gelegenheden.

Ramen bewassen met een Tucker machine of ouderwets met de wisser en ladder .

Facilitaire dienst Kleine en groot onderhoud aan gebouwen en woningen.

Het aanleggen van tuinen en onderhouden ervan.

Schrijf uw wensen of afspraken naar topclassicservices2020@gmail.com of bel naar 0621358595 

We staan u graag te wordt of voor een afspraak te maken